Nagy utazás – Dés László koncertje

Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, A dzsungel könyve, Valahol Európában, A Pál utcai fiúk, Férfi és nő… Hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, együttesekben és produkciókban? A sokrétű zenei tehetséggel és kimeríthetetlen invencióval rendelkező, Kossuth-díjas zeneszerző és előadóművész, Dés László személye köti össze őket, akinek nevéhez számos népszerű dal, színpadi…

2017-11-25 1095 Budapest, Komor Marcell utca 1.

Dalait nap mint nap játsszák a rádiók, musicaljei bemutatásuk óta műsoron vannak itthon és külföldön, egyedi szaxofonhangját nemcsak a jazzrajongók, hanem a pop- és a rockzene kedvelői is évtizedek óta hallgatják és szeretik. Művei több mint negyven szerzői lemezen és hat DVD-n hallhatók, láthatók - a művészet legkülönbözőbb területein hozott létre maradandót, zeneszerzőként és előadóként egyaránt.
Az utóbbi három évben nagyon lekötötték a zeneszerzői munkák - A Pál utcai fiúk, A vágy villamosa -, de most végre létrejön ez a várva várt koncert, amelyen saját, elsősorban popműfajú dalait adja elő, de elhangzanak filmzenékből slágerré vált szerzemények, régi és új zenei gyöngyszemek is. Az új dalok mellett természetesen megszólal a Nagy utazás, a Vigyázz rám, a Legyen úgy, de a Férfi és nő és az Átutazó produkciókból is elhangzanak részletek.
Dés László számos meglepetéssel is készül a koncertre, amelyen kivételes tehetségű muzsikusok lesznek a közreműködők. Vendégként Tóth Verát köszönthetjük, akivel az est főszereplője korábban jazzprodukciókban is dolgozott együtt, s akinek tehetségéről, muzikalitásáról és remek hangjáról az évek során sokszor meggyőződhetett. A kiváló énekesnő előadásában több már ismert Dés-szerzeményt is hallhatunk majd.
Dés László azon zenészek egyike, akiket a szakma és a kritikusok egyaránt elismernek, s a közönség is nagyon szeret. És hogy ez nem véletlen, az bizonyára ezen a koncerten is ismét bebizonyosodik majd.

jegyárak:

3900ft - 7500ft

online jegyvásárlás:

http://szinhazbajarok.jegy.hu/program/nagy-utazas-des-laszlo-koncertje-82644

 

Cím

Telefon: +36 30 491-5622       E-mail: jegy@dendrit-global.hu