Koncert

Balázs János 30 | Zongoraest

Balázs János 30 | Zongoraest

2018-09-27

Balázs János Liszt Ferenc-díjas zongoraművész zongoraestje

CARAMEL Ünnepi koncert

CARAMEL Ünnepi koncert

2018-08-20

Először ad önálló koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az ország immár tizennégy éve egyik legkedveltebb énekes előadója, Caramel!

FILMZENE FANTÁZIA - szimfonikus filmzenekoncert

FILMZENE FANTÁZIA - szimfonikus filmzenekoncert

2018-08-17

A Budapesti Nyári Fesztiválon már hagyományosnak számítanak a filmzenei koncertek, melyek minden évben az ország egyik legszebb mozijává változtatják az idén 80 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpadot. Az elmúlt évek nagysikerű koncertsorozata újabb, talán eddigi legkomolyabb állomásához érkezett, a Filmzene Fantázia koncert show ugyanis minden idők legsikeresebb filmzenéit mutatja be Nic Raine karmester és a Budapest Symphony Orchestra tolmácsolásában.

Mnozil Brass: Cirque / JAZZLEGENDÁK

Mnozil Brass: Cirque / JAZZLEGENDÁK

2018-11-05

A hét zenészből álló rézfúvós együttes Bécs belvárosában, Josef Mnozil kocsmájában jött létre.

Father John Misty

Father John Misty

2018-11-14

A saját neve alatt nyolc folkos nagylemezt megjelentető amerikai dalszerző, gitáros, énekes, Joshua Tillman 2008 és 2012 közt a Fleet Foxes dobos-vokalistájaként is sikeres zenész volt. Miután kilépett az együttesből, Father John Misty művésznéven indított második szólókarrierjével igazi sztár lett: művészneve mögött felszabadulva fanyar humorú szövegekre és a hetvenes évekbeli Elton Johnhoz méltó pop/szoft-rockra váltott.

Telefon: +36 30 491-5622       E-mail: jegy@dendrit-global.hu